HTML

Ágyi poloska fertőzés

2018.01.24. 10:38 Dániel Markovics

Sokszor felmerül a kérdés, hogy az ágyi poloska hogyan kerül be a lakásba? A szokásos kérdések ilyenkor a következők: járt-e kereskedelmi szálláshelyen, vásárolt-e használt bútort/ruhát, vett-e magánszemélytől internetet keresztül? Amennyiben a válasz sorra nem, és panel lakásról beszélgetünk, érdemes szemügyre venni a padlón és a mennyezeten áthaladó fűtéscsövek környékét, ahol az esetek döntő többségében ujjnyi rés tátong. Ha belegondolunk, hogy alattunk/felettünk a képhez hasonló állapotok is lehetnek, az első rémület lecsengése után érdemes keresni valami olyan szigetelőanyagot, ami képes a csövek hőtágulásából adódó mozgást rugalmasan lekövetni.
Ha már megtörtént a fertőzés, és szakszerű,garantált megoldást keres a probléma megoldására, hívjon minket bizalommal a 70/327-9018 telefonszámon.

https://www.agyipoloska.com/

Szólj hozzá!

Címkék: rovarcsípés ágyi poloska Szeged Bács-Kiskun Makó Csongrád Békés ágyi poloska irtás kártevőírtás

A bejegyzés trackback címe:

https://patkanyfogo.blog.hu/api/trackback/id/tr8313599411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása